Nieuws

Bedankt Graaf Floris!

Bedankt Graaf Floris! Huiskamer van de Stad bedankt Genootschap Graaf Floris de Vijfde hartelijk voor deze eerste sympathieke bijdrage aan de volgende editie van ons mooie festival! :-)

Lees meer

Opening verplaatst naar Weeshuis

Opening verplaatst naar Weeshuis En opeens was het al bijna zondag 3 juni! Vandaag melden we een bijzondere wijziging in het programma. Door omstandigheden kan de opening niet plaatsvinden in het stadhuis, zoals eerder gecommuniceerd. Gelukkig hebben we een (misschien wel nog mooier) alternatief!

Lees meer

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht! Zondag is het zover! Met zijn allen toveren we Gouda om in een sprankelende en levendige haven van muziek, kunst en cultuur.

Lees meer

Gedrukte programma's

Gedrukte programma's Hyperdepiep! Vanaf heden zijn de programma's op te halen bij drie vriendelijke en betrokken locaties, namelijk:

Lees meer

Download nu het programma!

Download nu het programma! Er zijn natuurlijk zat leuke dingen te doen op Tweede Pinksterdag! Gezellig naar de woonboulevard, herinneringen oprakelen aan een geest, in polonaise door het tuincentrum en ga zo maar door.

Lees meer

Inschrijving gesloten

Inschrijving gesloten De inschrijftermijn voor huiskamers en acts is gesloten!

Lees meer

INSCHRIJVING GEOPEND! - Huiskamers en artiesten gezocht

INSCHRIJVING GEOPEND! - Huiskamers en artiesten gezocht Op zondag 3 juni is het zover: voor de zesde keer muziek en kleinkunst in Goudse huiskamers. Doe mee als gastheer, artiest, of gewoon als bezoeker!

Lees meer

Inschrijving 2018 komt eraan!

Inschrijving 2018 komt eraan! De inschrijving voor editie 2018 van je favoriete festival staat op het punt geopend te worden. Hou deze website in de gaten!

Lees meer

Volg ons op Facebook en Twitter!

Volg ons op Facebook en Twitter! Huiskamer van de Stad heeft ook een Facebookpagina. Op Facebook blijf je (ook) op de hoogte van de laatste nieuwtjes, reacties, foto's en interacties.

Lees meer