Info voor Huiskamers

Heeft u een huiskamer voor ons festival ter beschikking? Dan zijn wij daar heel blij mee! De huiselijke, ongedwongen sfeer is de essentie van ons bijzondere festival en daarbij kunnen we niet zonder uw hulp!

Als een “Huiskamer van de Stad” biedt u een podium aan enthousiaste artiesten en bent u tegelijkertijd de gastheer of gastvrouw voor iedereen die in een unieke, huiselijke omgeving van optredens wil genieten.

Eventuele beperkingen of juist extra mogelijkheden voor uw huiskamer kunt u aangeven op het aanmeldformulier.

Veelgestelde vragen/FAQ

Wanneer vindt het festival plaats?

Op zondag 7 juni 2020.

Wat zijn de tijden van het festival?

De acts spelen tussen 13:00-17:00.

Hoelang speelt de act in mijn huiskamer?

De act speelt 3 keer 20 minuten waarbij je elke keer nieuw publiek krijgt.

Wat voor een act komt er spelen?

Als de inschrijving gesloten is gaan wij de acts aan de huiskamers koppelen en maken wij een zo passend mogelijk programma. Eventuele voorkeuren kan je aangeven in het inschrijfformulier.

Ik heb zelf een act die in mijn huiskamer wil spelen, kan dat?

Ja, dat kan! Vermeld dit wel even duidelijk in het inschrijfformulier en laat de act zich ook los inschrijven en vermelden dat ze bij jou in de huiskamer willen spelen.

Moet ik zelf voor koffie en thee zorgen?

Als dat kan graag! Bovendien vragen we om wat te drinken voor je act op performance  te verzorgen.

Moeten we zelf voor publiek zorgen?

Wij maken promotie voor het festival middels social media, de lokale krant en radio e.d. maar natuurlijk mag je zelf ook publiek uitnodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wij zorgen voor wat flyers en posters om promotie te maken.

Hoeveel publiek mag er in mijn huiskamer?

Er mag zoveel of zo weinig publiek in je huiskamer als jij zelf fijn vindt! Vol = vol. Wij zorgen voor een bordje wat je aan de deur kunt hangen als de huiskamer vol is. De bezoekers kunnen dan een volgende ronde nog eens proberen. We zorgen er voor dat er altijd een andere huiskamer in de buurt is.

Moet ik zorgen voor stoelen?

Je huiskamer is het uitgangspunt. Mensen kunnen eventueel ook op grond zitten. Een paar stoelen voor mensen die minder goed ter been zijn is natuurlijk altijd fijn.

Is het na inschrijving zeker dat ik mee kan doen?

Wij proberen iedereen mee te laten doen. Wel willen wij er voor waken dat er niet 1 huiskamer ergens in een buitenwijk meedoet omdat wij uit ervaring weten dat er dan te weinig bezoekers komen. Dus mocht je huiskamer in een buitenwijk staan, probeer dan je buren ook mee te laten doen ;-).
Bij 3 huiskamers in een buitenwijk kunnen wij je sowieso inplannen.

Nog andere leuke dingen die ik moet weten?

Jazeker! Na afloop van het festival is er een leuke afterparty voor alle deelnemers muzikanten en performers met een hapje en een drankje om een geslaagd festival te vieren!