Info voor Acts

Op het festival zullen diverse artiesten acte de présence geven: bands, songwriters, acteurs, goochelaars, buiksprekers: iedereen kan zich aanmelden. Zo krijgt ‘Huiskamer van de Stad’ een gevarieerd en verrassend programma met voor ieder wat wils.

Ben jij zo een act en lijkt het je leuk om te spelen op Huiskamer van de Stad? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier.

Veelgestelde vragen/FAQ:

Wanneer vindt het festival plaats?

Op zondag 7 juni 2020.

Wat zijn de tijden van het festival?

Het festival is tussen 13:00-17:00.

Hoelang moet ik spelen?

Je speelt 3 keer ongeveer 20 minuten waarbij je elke keer nieuw publiek krijgt.

Speel ik op 1 of meerdere locaties?

Je speelt in 1 huiskamer. Scheelt weer spullen slepen!

Is het optreden versterkt?

Omdat de optredens in huiskamers plaats vinden is het onversterkt of licht versterkt. Heeft je act wel echt versterking nodig neem dan even contact op met ons zodat we even kunnen overleggen en we je in een goede huiskamer kunnen plaatsen. Als je geluidsapparatuur nodig hebt dien je dit zelf mee te nemen.

Kan er gage betaald worden?

Helaas kunnen wij geen gage bieden. Wij zijn een stichting die met minimale middelen werkt. Wel is er na afloop van het festival een leuke afterparty voor alle deelnemers met een hapje en een drankje om een geslaagd festival te vieren!

Is er reiskostenvergoeding beschikbaar?

Voor deelnemers die niet uit Gouda en omgeving komen hebben wij reiskosten beschikbaar. Wel vragen we iedereen zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden.

Is het na inschrijving zeker dat ik mee kan doen met het festival?

Wij proberen iedereen mee te laten doen. Het is wel afhankelijk van het aantal deelnemende huiskamers. Dit moet natuurlijk in balans zijn. Als de inschrijving gesloten is maken wij een programma. Hou de datum wel vrij! Mocht er iets anders tussen komen van horen wij dat graag zo snel mogelijk.